Yrityksestä

Mikä on Be iron

Yritys saada mahdollisimman moni liikkumaan iloisesti ja löytämään terveellisemmät elämäntavat.

Olen FAF:n kouluttama lisensioitu personal trainer, liikunta on aina ollut isossa roolissa elämässäni monessakin muodossa  ja sen vuoksi päätin lopulta tehdä harrastuksesta itselleni ammatin.

Olen vahvasti mieltänyt personal trainerin aina kuntosaliin ja itselläkin kokemusta kuntosaleista jo 20 vuoden verran, nyt olen kuitenkin innostunut treenaamaan myös monimuotoisemmin ja haen jatkuvasti uusia ulottuvuuksia liikkumiseen. Haluan että jokainen asiakkaani löytää liikkunnan ilon ja saavuttaa tavoitteensa, riippumatta siitä treenataanko kuntosalilla, kotona tai vaikkapa leikkipuistossa lasten kanssa.

Minulla on neljä lasta, joten raskauden aikainen ja synnytyksen jälkeinen liikunta on hyvinkin tuttua sekä liikunta lasten kanssa. Usein meiltä vanhemmilta unohtuu oma hyvinvointi lapsiperheen arjessa ja ajatellaan, että on minulla sitten joskus aikaa, mutta minun mielestäni jokainen meistä pystyy järjestämään hyvinvoinnille aikaa NYT, kun lähdetään yhdessä asiaa miettimään ja suunnittelemaan.