LIIKUNTAA ÄIDEILLE

HYVINVOINTIA ÄIDEILLE KOTIIN

Äitiys on aivan mahtava lahja, josta saamme olla kiitollisia joka päivä. Onnellinen äiti, on jaksava äiti. Myös me äidit tarvitsemme liikuntaa, terveellistä ravintoa sekä riittävästi lepoa. Monille meistä kotiäideistä noiden perustarpeiden tyydyttäminen voi olla yllättävänkin suuri haaste. Ja tuo haastaja on AIKA!

Olen itse neljän lapsen äiti. Lapsistani kolme on alle kouluikäisiä, joten arkemme on hyvinkin hektistä ja äidin aika on tiukassa. Tämän vuoksi olen suunnitellut erityisesti äideille paketin, jonka avulla saamme sinne arkeen liikuntaa, tarvittaessa terveyttä lautaselle ja näiden avulla myös parempaa unta.

MITEN TÄMÄ TOIMII

Tarkoitus on tuoda liikunta ja hyvät ruokailutottumukset kotiin ja arkeen pysyvästi. Tapaamiset ovat kotona, jossa kartoitamme ensin yhdessä millainen arki on ja miten voisimme kehittää sitä niin, että äiti saa riittävästi liikuntaa, ravintoa ja lepoa.

Liikunta suunnitellaan helposti toteutettavaksi ja sitä tehdään yhdessä lasten kanssa, kuitenkin niin, että myös äiti saa näistä hetkistä KUNNON TREENIN.

Ravinto puolella (mikäli tähän halua ja tarvetta), teemme ruokapäiväkirjan perusteella kartoituksen ruokailutottumuksista ja lähdemme rakentamaan terveellisempää syömistä. Tavoitteena HYVÄ SYÖMINEN

Lisäksi mahdollisuus osallistua ryhmätoimintaan, jolloin ajatuksia pääsee jakamaan muiden äitien kanssa ja saa ryhmältä tukea omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Sisältää tapaamisia sekä suljetun facebook-ryhmän.

Jokaisen arki on erilainen, joten jokaiselle tehdään henkilökohtaiset suunnitelmat liikkumisen ja ravinnon osalta.

KENELLE

Äideille, jotka ovat kotona lapsen/lasten kanssa ja erityisesti aktiivinen liikkuminen on jäänyt ja sitä kaivattaisiin lisää. Arki tuo haasteita, joiden vuoksi tuntuu, ettei aikaa ole. Äideille, jotka kokevat kaipaavansa elämäntapamuutosta ja mahdollisesti liikakilojakin on kertynyt. Myöskään raskaus ei ole este, teen myös synnytyksen jälkeistä ja raskauden ajan liikunnanohjausta.

Hyvin voiva äiti on yhtä kuin hyvinvoiva lapsi

Varaa aikasi ILMAISEEN alkukartoitukseen

Ensimmäinen käynti on aina ilmainen, sen tarkoituksena on käydä läpi ohjelman idea ja kuinka sitä lähdettäisiin toteuttamaan. Tällä käynnillä tehdään myös alkukartoitus, jotta molemmille on selvää mitä toiveita lähdetään toteuttamaan ja myös asiakkaan terveydentilaa, jotta voidaan työskennellä turvallisesti. On myös äärimmäisen tärkeää, että ohjaajan ja asiakkaan henkilökemiat kohtaavat, jotta voidaan lähteä yhdessä tällaista projektia työstämään. Ensimmäinen käynti EI SITOUTA MIHINKÄÄN, joten mikäli kiinnostuit varaa pian aikasi alkukartoitukseen, sillä mukaan mahtuu vain muutama asiakas.

Paketin sisältö

Säännölliset testaukset (verenpaine, rasvaprosentti, paino, sekä kuntotestit)

Ravintopäiväkirja-analyysi

Ravintosuunnittelua sekä harjoitusohjelmia

Henkilökohtaista ohjausta kotona  (liikuntaa sekä ravinto-ohjausta) 1,5 h /vko

Ryhmätapaamiset

HINTA NYT VAIN 200€/kk