Yksilövalmennus

Yksilövalmennus on kokonaisvaltaista henkilökohtaista hyvinvointivalmennusta

Valmennus rakentuu henkilökohtaisten tavoitteiden ympärille, oli kyseessä sitten painonpudotus, lihasmassan kasvattaminen, juoksukunnon lisääminen tai mikä tahansa muu liikkumiseen ja/tai ravitsemukseen liittyvä tavoite.

Yksilövalmennus lähtee alkukartoituksesta, joka on kaikille maksuton eikä sido mihinkään. Alkukartoituksessa käydään läpi henkilökohtaisia tavoitteita, motivaatiota ja elämäntilannetta kokonaisvaltaisesti. Samalla tutustutaan ja pohditaan olisinko minä paras valmentaja tavoitteiden saavuttamiseksi sekä toimiiko kemiat yhteen, niin että olisi mukava lähteä yhteiselle matkalle kohti terveempää tulevaisuutta.

Ennen varsinaista valmennuksen aloittamista kartoitetaan asiakkaan terveydentila, jotta treenien aloittaminen on turvallista ja tarvittaessa konsultoidaan lääkäriä. Terveyskartoituksessa mitataan verenpaine ja rasvaprosentti kehonkoostumusmittarilla ja/tai rasvapihdeillä sekä otetaan tarvittavia ympärysmittoja. Kaiken ollessa kunnossa ja on turvallista aloittaa valmennussuhde teemme kuntotestejä, jotka valitsemme yksilöllisesti ja tukemaan tavoitteita, näitä testejä toistetaan säännöllisesti, jotta kehittymistä on mukava ja helppo seurata.

Treeniohjelmat laaditaan yksilön tarpeet ja rajoitteet huomioiden, ne voivat olla kuntosaliohjelmia, mutta ne voivat rakentua myös kokonaan kuntosalin ulkopuolelle asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valmennettavalle laaditaan selkeät viikkotasoiset suunnitelmat ja mietitään yhdessä kuinka omaan elämäntilanteeseen saadaan sovitettua riittävä määrä harjoitteita. Liikunnan lisäksi käydään läpi ravitsemuspuoli ravintopäiväkirjaa apuna käyttäen. Ravinto-ohjausta sisällytetään valmennukseen tarvittava määrä, tarkoituksena lähteä tarvittaessa rakentamaan myös tätä osaa elämästä terveellisempään suuntaan.


Ota yhteyttä ja varataan aika sinulle ilmaiseen alkukartoitukseen!

Alkukartoituksen jälkeen voit päättää, haluatko ostaa valmennuspaketin


Alkukartoitus ei velvoita sinua mihinkään ja se on maksuton. Alkukartoituksen jälkeen voit päättää haluatko ostaa jonkin valmennuspaketeistani. Valmennuspakettien hinnat ovat 120 – 375€ / kk riippuen ostettavasta paketista.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät kortit, epassi sekä smartum.

Voit tutustua tarkempaan hinnastoon sekä maksutapoihin hinnasto sivuilla.